dimarts, 30 de juny de 2015

AMANIDA CAPRESE.

INGREDIENTS: (4 racions)

4 tomàquets pera
4 boles de mozzarel.la 
un grapat de fulles d'alfàbrega
sal grossa, oli d'oliva, llimona

Els ingredients bàsics d'aquesta "amanida de Capri" són els tomàquets, la mozzarel.la i l'alfàbrega. A partir d'aquí, es poden fer les variacions que més us agradin.
La que he preparat avui és ben senzilla. He començat preparant la la salsa posant en un bol un bon grapat de fulles d'alfàbrega, sal, un bon raig d'oli d'oliva, i unes gotes de suc de llimona, ho he triturat bé i ho he reservat.
Mentrestant he deixat escórrer les boles de mozzarel.la. Per altra banda he tallat els tomàquets a llesques d'un mig centímetre aproximadament sense arribar a la base per tal de que no es parteixin. Han sortit uns vuit talls de cada una. 
Per altra banda he tallat la mozzarel.la a talls ben prims.
Per muntar el plat sols he intercalat els talls de mozzarel.la entre els de tomàquet amb molta cura. Després hi he posat l'oli d'alfàbrega i una mica de sal grossa per sobre.
Servida ben fresca és un entrant sa i refrescant per aquests dies de calor.


4 comentaris:

  1. Ara que els tomàquets comencen a estar en el seu millor moment, no deixaré de fer-la! És deliciosa i molt resfrescant i a més es fa en un moment! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I ben fresqueta passa com si res!

      Elimina
  2. Un clasico que triunfas con el, en casa ahora en el momento optimo de los tomates, es una de mis cenas preferidas.
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si ahora es buen momento para aprovechar. Nosotros tambien tenemos albahaca, deliciosa!
      Un beso
      Anna

      Elimina