dissabte, 7 de març del 2015

TRUITA DE COL KALE.


INGREDIENTS:

col kale
patata
porro
ous ecològics
sal, oli d'oliva

Si no heu sentit mai a parlar de la col kale i de les seves propietats, us recomano que visiteu l'enllaç de Els et que menges on hi ha un article molt educatiu sobre ella.
Ara que ja en sabeu alguna cosa mes, ja ens podem posar mans a l'obra. 
Com faig a vegades no us he posat mesures dels ingredients ja que considero que es pot cuinar al gust de cadascú, així que les quantitats seran variables.
Peleu les patates, renteu-les i feu-les a trossets. Feu el mateix amb el porro, i amb la col retireu-li la tija central, feu-la a trossets i bulliu-la durant uns minuts.
Poseu una paella al foc amb oli abundant, afegiu-hi les patates i el porro, una mica de sal, i deixeu que es vagi coent sense oblidar-vos de remenar de tant en tant. Quan gairebé estigui cuit, hi afegiu la col ben escorreguda per a que s'acabi de coure tot ben barrejat. 
Per altra banda bateu els ous en un bol, afegiu-hi la barreja de verdures, remeneu per a que s'impregni bé la barreja i torneu-ho a posar a la paella acabant de donar bé la forma amb una espàtula de fusta. Quan comenci a quallar gireu la truita, i deixeu que es faci per l'altra banda. Retirar del foc i servir calenta. 

2 comentaris:

  1. A mi m'agrada la col kale pero casa no tant així que sempre va be tenir receptes diferenta per anar variant, y aquesta te un aspecte deliciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Pilar, en aquesta recepta queda una mica més dissimulada, i si no els agrada gaire pots fer que predomini la patata i tots contents :)

      Elimina