diumenge, 8 de març del 2015

BUNYOLS FARCITS DE CREMA.



INGREDIENTS:

125 grs de llet
125 grs d'aigua
110 grs de mantega
150 grs de farina blanca
3 ous 
polsim de sal 
sucre per arrebossar 
300 grams de crema pastissera



Posem en un cassó l'aigua, la llet i la mantega i ho escalfem fins que just arranqui el bull. Abaixem el foc i hi afegim la farina de cop, seguim remenant fins que la massa es desenganxi de les parets del cassó.
Retirem del foc i ho deixem refredar una mica. Poc a poc hi anem afegint els ous un a un i sense parar de remenar amb l'espàtula fins que ens quedi una massa consistent i homogènea.
Posem al foc una paella ben plena d'oli per a que es vagi escalfant. Amb l'ajuda d'una mànega pastissera o unes culleretes de postre, fem petites porcions que anirem tirant a la paella amb l'oli no molt calent.
Quan estiguin daurats, traiem els bunyols i els deixem reposar sobre un paper de cuina per a que absorveixin l'oli sobrant, i finalment abans que s'arrefredin els arrebossem amb sucre.
Un cop els tinguem tots fregits i ensucrats, els farcirem amb la crema pastissera. La de la recepta que us envia el link va be´, però pel meu gust queda molt espessa, si voleu podeu afegir-hi una mica més de llet.
Omplim una mànega de pastisseria (amb una boquilla ben fina jo he utilitzat una tipus xeringa) i els anem punxant un a un deixant-hi una petita quantitat de crema.
Aquests bunyols es poden menjar tebis o bé ja freds, però abans que comenceu...us voldria avisar que són adictius!!


6 comentaris:

  1. Si els que no estan farcits de crema ja em flipen, aquests imagina't!! qui en tingués un parell per berenar ara mateix ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva no sé si amb dos en tindries prou! ;)
      Anna

      Elimina
  2. Apa Anna quins bunyols!!!!!! Jo no podria començar ara perquè arribaria al divendres de pasqua amb 5 quilos més!!! M'encanten i és un no parar! Farcits de crema han de ser la perdició total!! :D
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolors si et serveix de consol, jo estic a dieta, així que un cop fets els regalo a familiars o en porto a la feina...si no, divendres de pasqua 10 kilos mes!!
      Anna

      Elimina
  3. Que bonsss !! Aixo es veritat els fariem cada setmana jajajajaja millor esperar a la Setmana Santa i repartil´hos tots ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lirci és una llàstima que les coses dolces engreixin tant :(

      Elimina