dimecres, 4 de febrer del 2015

LEMOND CURD.


INGREDIENTS:



150 ml de suc de llimona
ratlladura de 4 llimones
130 grams de sucre
8 rovells d'ou
125 grams de mantega

En un bol posem els rovells i la meitat de sucre i ho batem bé.
En un cassó hi fiquem el suc de llimona, la ratlladura i la resta de sucre, a foc mig i remenant de tant en tant fins que arrenqui el bull. Reservem i esperem que baixi la temperatua.
Afegim el suc anterior a la barreja d'ous i sucre. Ho farem poc a poc perquè no es cuallin els rovells. Podem anar remenant amb una espàtula.
Tornem a posar el cassó amb tota la mescla feta a foc lent i anem remenant sense parar fins que cualli (ha de tenir textura de natilles).
Tanquem el foc, i anem afegint poc a poc la mantega tallada a daus. Quan l'hagi absorvida, sols cadrà tapar-ho amb film i desar-ho a la nevera un parell d'hores per a que acabi de cuallar.
Passat aquest temps, ja la teniu a punt per utilitzar-la per al que vulgueu, com a farcit, d' acompanyament, o simplement un petit caprici. DELICIOSA!!

Hem tret la recepta de La Rosa Dulce


8 comentaris:

  1. Muchas gracias por nombrarme. Esta crema es una delicia, no puedes parar de comer cuando empiezas, te ha quedado con un color precioso.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti por la receta ;) El color será porque eran acabados de recoger del huerto de mis padres...vaya olorcillo desprendian mmmmm. Un abrazo
      Anna

      Elimina
  2. Boníssim!! per farcir pastissos, per acompanyar scones, en una torrada, integrada en un cake, és deliciosa i molt versàtil!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina descoberta Eva! Ara la tinc que provar amb taronja com vas dir i amb altres fruites, a veure si em sorprèn tant agradablement com aquesta!
      Anna

      Elimina
  3. No l'he provat mai!!! I mira que tinc llimones...... Potser seran les postres del diumenge!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo avui en tornaré a fer per acompanyar un pastís, a veure si els agrada als convidats demà :)
      Anna

      Elimina
  4. Que bo! És una recepta imprescindible, ja que es poden preparar diferents coses amb ella, i pels que són menys de dolç també els sol agradar molt ;) T'ha quedat genial! :P

    Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Cristina, i és molt refrescant i gens empalagosa. Ens ha agradat molt!
      Anna

      Elimina