dilluns, 29 de desembre de 2014

TÀRTAR DE SALMÓ I KIWI.


INGREDIENTS: (2 racions)

200 grams de salmó fresc
4 kiwis
2 ous durs ( núm 0)
2 cebes tendres petites
2 cogombrets
llimona, mostassa en gra, cibulet
vinagre de xerès, sal, popurri de pebres
escarola per decorar

Primer que tot començarem picant els ingredients bàsics com el salmó fresc. Li treiem la pell i les espines i ja em podem picar ben petit. Pelem els ous durs i els piquem a la mateixa mida que el salmó. Reservem. Pelem els kiwis i els piquem igual que hem fet fins ara, i repetim la operació amb les cebes tendres. El cibulet el piquem i els cogombrets els piquem encara més petits.
Un cop ho tenim tot a punt comencem a preparar el plat.
En un bol hi posem el vinagre de xerès, la sal i el popurri de pebres. Barregem amb unes varilles manuals i hi anem afegint l'oli d'oliva fins a emulsionar la vinagreta.
Afegim a la vinagreta la ceba tendra, el cogombret, i una culleradeta de mostassa, després l'ou dur, el salmó, i el kiwi. Una mica de llimona ratllada per donar un toc aromàtic i ja ho podeu barrejar tot amb una espàtula i molta cura. 
Repartiu la mescla en bols, copes, etc...i li podeu donar un toc de verd amb unes fulles d'escarola, germinats, o el que tingueu a casa.
Reservar a la nevera.

Hem tret la recepta de Cocina sana con Ernest Subirana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada