dijous, 7 d’agost del 2014

FIGURES DE MASSAPÀ.


INGREDIENTS:
250 grs farina d'ametlla
250 grs sucre glas
1 clara d'ou
colorants alimentaris líquids

Com a substitut de les figures de sucre fetes amb fondant, aquí teniu una alternativa una mica més saludable, les figures de massapà. Amb elles podreu fer detalls per decorar pastissos, cupcakes o el que se us acudeixi. Som-hi!
En un bol poseu la farina d'ametlles, el sucre glas i la clara d'ou, Amasseu bé amb les mans encara que us sembli que no quedarà compacte, tingueu paciència. Quan la massa ja no se us enganxi als dits i li pogueu donar forma de bola, podrem dir que ja la teniu feta.
En el meu cas, vaig fer un pastís de pastanaga i necessitava dos colors per decorar-lo amb mini pastanagues, així que en vaig fer dues porcions que vaig tenyir amb unes gotes de taronja (vermell+groc) i de verd (blau+groc).
Deixeu reposar les boles embolicades amb paper film a la nevera per a que agafin consistència, i passades unes dues hores ja podreu procedir al modelat. Ara ja us toca a vosaltres jugar a ser nens i fer uns modelats ben originals.
Un cop acabades les figures, les podeu tornar a posar a la nevera ja que s'hauràn tornat toves amb l'escalfor de les mans, i al cap d'una estona ja les podeu col.locar.
I si us en sobra, duren molt de temps ben guardades a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada