diumenge, 31 d’agost de 2014

ESTRELLES DE LA RIERA.



INGREDIENTS: (20 unitats aprox.)

250 grs xocolata fondant

4 ous
180 grs farina
180 grs mantega
180 grs sucre
15 grs llevat
Cobertura: 400 grs xocolata fondant
50 grs cacau en pols
50 grs coco ratllat
150 ml aigua

Desfeu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé.
En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d’ou. Ha de quedar molt ben barrejat.
Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, poseu-hi la farina i el llevat tamisats. Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.
Poseu la pasta en motlles untats amb mantega i farina. Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).
Per fer la cobertura: Desfeu la xocolata fondant al bany maria. Un cop desfeta, afegiu-hi l’aigua i remeneu-ho bé.
Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar. Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre, i altres amb coco ratllat.


Hem tret la recepta de http://www.tv3.cat/cuines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada