dilluns, 21 de juliol del 2014

RED VELVET CAKE.



INGREDIENTS:

250 grs farina
30 grs cacau en pols
100 grs sucre
250 grs oli 
2 ous 
polsim de sal 
1 culleradeta d'estracte de vainilla 
250 grs de buttermilk 
1 cullerada de bicarbonat 
2 culleradetes de vinagre 
1 culleradeta de colorant en pasta

Frosting: 550 grs formatge tipus Philadelphia 
100 grs de formatge de cabra suau 
80 grs de sucre glas. 

Per una banda barregem la farina amb el cacau en pols i reservem.
Si no trobem buttermilk al supermercat, ens el podem fer nosaltres posant 250 ml de llet en un bol i una cullerada de suc de llimona i ho deixem reposar durant uns deu minuts, fins que la llet es talli.
Per altra banda, batem l'oli amb el sucre i anem afegint els ous un a un. Seguidament el colorant, la sal i a vainilla; seguim batent. Anem incorporant al bol la farina amb el cacau i el buttermilk, alternant les dues mescles.
I ja finalment barregem el bicarbonat i el vinagre en una tassa, ho remenem ( reaccionarà no us espanteu) i ho afegim a la massa. Batem tot de nou i ho posem en un motlle prèviament engrassat, ho posem al forn a 180º uns 40 minuts.
Ja tenim el pastis fet, ara sols falta decorar-lo.

FROSTING: Deixem els ingredients fora de la nevera, per a que agafin temperatura ambient. Sols cal batre'ls tots alhora fins obtenir una massa homogènea. Jo prefereixo fer-lo el dia abans i que reposi tota la nit. En tant a la decoració la podeu fer com més us agradi. Si busqueu fotos del pastís veureu que sol anar farcit de frosting i amb una cobertura generosa, ja que és el que li dóna xispa. Jo li vaig posar una mica de colorant vermell per resaltar les formes fetes amb la mànega pastissera. Aquí us deixo una foto de com va quedar per dins.




Hem tret la recepta de http://www.tobegourmet.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada