dimecres, 9 de juliol del 2014

MEDALLONS DE COL.


INGREDIENTS (4 persones):

mitja col
1 pastanaga
1 ceba tendra
150 grs pernil salat
2 ous
all, sal, oli, pebre 

Bullim la col i la pastanaga, deixem escórrer i ho piquem ben fi amb un ganivet.
Piquem el pernil a dauets, la ceba i l'all. Passem per la paella primer el pernil, quan es comenci a daurar i deixi anar el greix, hi afegim la ceba i l'all. Quan estigui tot cuit i hagi deixat anar els aromes, hi afegim la col i la pastanaga. Anem remenant perquè es barregi bé i perdi l'aigua del bullit. Salpebrem.
Debatem els ous i els afegim a la mescla anterior. No hem de deixar que cuallin del tot, només una mica. Traiem la mescla de la paella.
Amb la paella calenta i un raiget d'oli, posem un motlle d'alumini al centre i l'omplim amb la barreja.
Quan una cara estigui daurada, girem i deixem fer l'altra. Amb molt de compte retirem els motlles i ja estan a punt per servir.


2 comentaris:

  1. M'encanta aquesta recepta!! Amb el teu permís, la copio per fer-la a casa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que si!! Espero que t'agradi el resultat Mireia.
      Una abraçada
      Anna

      Elimina