dimecres, 9 de juliol de 2014

FALAFEL AMB SALSA DE IOGURT.


INGREDIENTS:
per al falafel:
400 grs cigrons (els posarem en remull la nit abans)
1/2 ceba
julivert, cilantre(opcional)
1 sobre llevat 
sal, pebre, oli d'oliva 

per a la salsa:
1 iogurt grec
1 all
sal, oli, pebre, comí

Colem i deixem escórrer els cigrons i els passem pel túrmix. Hi afegim la ceba, el julivert, el cilantre, el llevat, i les espècies. Passem una mica més pel túrmix i ho deixem reposar una mitja hora o més.
Formem boles amb la massa, i les aplastem una mica.
En una paella amb força oli, fregim les boles amb oli ben calent, de manera que ens quedin cruixents per fora i ben rossetes.
Les traiem i les deixem escórrer sobre un paper de cuina. I ja estan llestes per a menjar!

PER A LA SALSA: simplement hem barrejat un iogurt grec amb la sal, pebre, comí, all trixat i oli d'oliva. La podeu fer al vostre gust amb les espècies que us agradin, sols cal imaginació!

La recepta del falafel t'hem treta de http://www.vegetarianismo.net/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada