dimecres, 9 de juliol de 2014

CULLERES DE CEBA CARAMELITZADA I FORMATGE.


INGREDIENTS:

500 grs de cebes
50 grs oli d'oliva
40 grs sucre morè
40 grs vinagre de vi
sal
formatge brie 
sèsam torrat 

Pelar i tallar les cebes en juliana. Posar-les en una paella amb oli abundant o coure a foc lent durant uns 45 minuts, remenant de tant en tant.
Llavors serà el moment d'afegir-hi lla sal, el vinagre i el sucre, i pujarem una mica el foc per a que s'evapori. És important vigilar la cocció ja que és fàcil que es cremi.
Quan agafi un color marro tirant a fosc, ja tenim la ceba caramelitzada.
Muntatge: posar uns culleradeta de ceba caramelitzada i un trosset de formatge brie (personalment prefereixo el gorgonzola) a sobre. Ho hem decorat amb unes llavors de sèsam per donar-li un punt de cruixent. Es pot servir a temperatura ambient o un puntet calent.


2 comentaris:

  1. M'encanta aquesta proposta! la faré segur com a part de l'aperitiu de Nadal! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva i la pots tenir preparada a la nevera, ja veuràs com us encantarà!
      Anna

      Elimina