dijous, 17 de juliol de 2014

CREMA CATALANA DE LA MARE.



INGREDIENTS: 


1 litre de llet
 4 rovells d'ou 
10 cullerades de sucre 
1 cullerada de maicena 
una pell de llimona 
un canó de canyella 

Per una banda infusionem la llet i el sucre amb la canyella i la llimona. Podem fer bullir una mica la llet i deixarla refredar fins que estigui tèbia.
Per altra banda, en un bol barregem els rovells i la maicena.
Quan la llet estigui tèbia, la tornem a posar al foc i hi afegim la barreja d'ous i maicena. Anem remenant suaument perquè no es formin grumolls. Quan la mescla comença a espessir la traiem del foc i l'aboquem en terrines de fang. Al refredar-se s'acabarà d'espessir.
Un cop freda l'espolsem amb sucre i la cremem amb un soplet (a falta del cremador).


2 comentaris:

  1. Més fàcil i més bo impossible!
    Marta

    ResponElimina
  2. Gràcies Marta. No cal complicar-se gaire la vida per menjar coses bones, si els ingredients són de qualitat, en la senzillesa està lo bo ;)
    Ptons
    Anna

    ResponElimina