dimecres, 9 de juliol de 2014

COCA DE CIRERES.



INGREDIENTS:

150 cc de llet
80 g de sucre
50 g de mantega
3 ous
25 g de llevat de pa
500 g de farina
ratlladura de llimona, sal
250 grs cireres madures, sucre

Desfeu el llevat a la llet tèbia. Afegiu-hi la farina, el sucre, la mantega a pomada, la sal i els ous. Treballeu-ho amb les varetes arrissades del batedor elèctric uns 10 minuts fins que la pasta agafi consistència. Quan costi de treballar la traiem i l'amasseu amb les mans.
Feu un bola i poeu-la dins un recipient fondo, tapeu-la amb un drap i deixeu-la fermentar en un lloc una mica calent fins que dobli el seu volum.
Transcorregut el temps, estireu la pasta en forma de coca, pinteu-la amb un rovell d'ou, escampeu-hi les cireres pel damunt. Deixeu-la reposar una hora i espolseu-hi bastant de sucre pel damunt.
Enforneu-ho a 160º durant 20 minuts, i voilà, acabat!!


4 comentaris:

  1. A mi'encanta ,Anna!!!! Serà perquè sóc de Reus.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així ja hi deus tenir la mà trencada Dolça! El meu xicot també és de Reus i li encanta!
      Anna

      Elimina
  2. Una de les meves coques preferides!!!! T'ha quedat preciosa!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga, si en vols un trosset, estàs convidda ;)
      Anna

      Elimina